Novo

Imala sam momka koji me navodno prevario sa najboljom drugaricom, tako se pričalo: Ali ono što se desilo nisam ni sanjala!

Ja sam imala momka koji me po pričama drugih prevario sa mojom najboljom drugaricom.

Ja sam naravno odmah povjerovala u to i odmah prekinula sa njim, i poslije toga nisam više nikako izlazila. Izgubila sam dvije najvažnije osobe u mom životu i nisam znala šta da radim, srce me boljelo i bila sam u depresiji. Trenutno imam dvadeset i šest godina i slobodna sam, momka sa kojim sam se zabavljala sam vidjela nedavno sa mojom najboljom drugaricom za koju se pričalo da je bila sa njim.

Kada sam ih vidjela počela sam plakati, a on je to primjetio. Kada sam došla svojoj kući poslala sam mu poruku u kojoj sam mu napisala da je sve bila istina, a on mi je odgovorio sljedeće:
“Ne, ništa nije istina, sve što si čula je bila laž. Tvoja najbolja drugarica te uopšte nije voljela, željela ti je sve najgore i sve je to izmislila kako bi nas razdvojila. Danas, danas si nas vidjela zajedno jer smo se sastali da mi ispriča sve što zna o tebi, platio sam joj samo da te se opet sjetim kako nam je bilo lijepo a tako je završilo.”

Nisam mogla da vjerujem šta čitam, bila sam ljuta, povrijeđena i sretna sve u istom trenutku. Bila sam i ljuta na sebe što sam joj vjerovala, a trebala sam njemu. Bila sam ljuta što sam uopšte posumnjala u njega i jedne sekunde. Žao mi je što smo se rastali, ali ono što je najbolje od svega, nikad ne znamo šta nam donosi sutrašnji dan.

Oglasi – Advertisement