Novo

IMALA JE 340 KILA I NIJE MOGLA DA USTANE IZ KREVETA: Danas ima samo 70, PRAVA JE BOMBA, A TEK KOSA… (FOTO)

U trenutku kada se Mila Klark pojavila u emisiji “Moj život sa 300 kilograma”, bez ikakvog razmišljanja svrstana je u najteže učesnike ove emisije.

Sa 340 kilograma, ona ništa nije mogla da uradi sama, djeca su joj pomagala u svemu, od toga da su joj donosili hranu, preko toga da su je kupali i pomagali joj da ide do toaleta.

Njena težina ju je čak spriječavala da se uspravi u krevetu, pa joj je i u tome bila potrebno pomoć njene djece. U očaju, ona se prijavila za emisiju Moj život sa 300 kilograma, čvrsto vjerujući da samo čuveni doktor Nau može da joj pomogne i niko više. Tako je zapravo i bilo, ali ne odmah. Milina zavisnost od hrane joj je često uništavala svaki napredak i izazivala je ogromne svađe sa doktorom.

Pune tri godine trajala je njena borba. Poslije početnog gubitka kilograma, klasifikovala se za bajpas želuca, nakon čega je nastavila da mršavi. Ona se zarekla da se više nikada neće vratiti brzoj hrani zbog toga što je, kako ju je upozorio doktor Nau, to prvi korak ka ponovnom životu u krevetu kakav je i vodila.

Odlučila je da živi disciplinovano, a kilogrami su se samo topili. Mila danas ima nevjerovatnih 71 kilograma. Izgubila je čak 269 kilograma. Prošla je kroz tri operacije odstranjivanja viška kože, a morala je i da mijenja čašice na koljenima zbog toga što su joj propale zbog viška kilograma.

Danas Mila svoje mnogobrojne fanove na društvenoj mreži Instagram redovno obavještava o svojim svakodnevnim aktivnostima, a od zdravog načina života ne odustaje i neće nikad.

Oglasi – Advertisement