Novo Showbizz

Imala je 125 kilograma, a sad su je uslikali ispred kuće: Noge kao čačkalice: Kad vidite najnoviju sliku Ane Nikolić oči će vam stati!

Jedna od najpoznatijih pop zvijezda Ana Nikolić šokirala je cijeli region kada su njeni novi spotovi ugledali svijetlost dana, a osim pjesama, niko nije ostao ravnodušan na njen novi izgled.

Niko nije vjerovao da je Ana uspjela da za manje od šest mjeseci baš toliko smrša, sudeći po pričama da je donedavno imala čak 125 kilograma. Niko nije vjerovao ni da će ikada smršati s obzirom na to u kakvo se stanje dovela poslije poroda, iako je bilo špekulacija da je imala problem sa štitnom žlijezdom.

Ali, da joj ipak nije bio potreban fotošop za ekranizaciju novih pjesama, uvjerio se i paparaco, koji je uslikao Anu dok je izlazila iz svog stana te dok je napuštala zgradu u kojoj stanuje. Na licu je imala zaštitnu masku, nosila je kožnu jaknu, a prekratki šorts je otkrivao njene zaista premršave noge!

Ona ni na početku svoje karijere, kada je važila za jednu od najzgodnijih pjevačica na estradi, nije bila ovoliko mršava, a kako saznajemo, trenutno ima samo 50 kilograma, što je za 75 manje otkako je prije nepunih šest mjeseci počela da se bavi svojim izgledom, da zdravo jede i da svakodnevno posjećuje teretanu.

Mnogi prijatelji su zabrinuti za njeno zdravlje, ali Ana ne pridaje tome previše pažnje, nego je prezadovoljna svojim sadašnjim tijelom. Kako kaže, unajmila je najbolje trenere i nutricioniste kako bi joj na osnovu njene građe dali pravilnu ishranu i vježbe. U teretani je svaki puta bio prisutan trener, a na kraju je to sve rezultiralo ovim njenim izgledom.

Oglasi – Advertisement