IMA PETORO BRAĆE I SESTARA, UPISAO ČAK 8 FAKULTETA, ZAVOLEO SRPSKU GLUMICU: Goran Bogdan otkrio ŠOKANTNE detalje iz privatnog života!(FOTO)

0

Jedan od poznatijih glumaca u Srbiji je trenutno Goran Bogdan koji jako rijetko priča o svom privatnom životu ali je dao jedna intervju za Kurir u kojem je govorio o svojoj vezi sa kolegicom, glumicom Jovanom Stojiljković a nakon što su mediji prenijeli špekulaciju da su raskinuli.

To se desilo prošle godine ali se par zajedno pjavio na jednom filmskom festivalu i pokazao da je u njihovom odnosu sve u redu. Na pitanje novinara da li njegova porodica može da ga natjera da se oženi on je rekao da to ne može uraditi niko ali da njegovi roditelji to sigurno žele i da ga svako malo pitaju kada će se smiriti ali on na takva pitanja ne odgovara.

Goran je rekao da ima takve romantične želje ali za sada nije ništa slično u planu. Glumac je otkrio da živi na tri adrese a i Beograd smatra svojim domom jer se u njemu osjeća predivno i voli i njega i njegove ljude. Pored toga svojim domom smatra i Široki i Zagreb i taj osjećaj da u sva tri grada ima svoj krevet mu je odličan. Od svega mu je najnapornije pakovanje pa je odlučio da stvari drži u gepeku i odatle uzima ono što mu je potrebno.

Kao svoju veliku manu vidi to što razgovara nerazgovijetno i to mu i na poslu često pravi problem. Išao je i na časove i pokušavao to da ispravi ali nije uspio i smantra da je u ovom slučjau kod njega neki mentalni problem u pitanju. Pored toga Bogdan je priznao da je studirao na čak osam fakuleteta i to baš i nije pohvalno ali se dugo tražio. Prvo je završio ekonomiju pa je čak dobio i posao u Ministrastvu finansija ali je prvi dan javio da neće doći jer je upravo bio primljen na glumu. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo