Novo

Igrali se: Pogledajte gdje je završio silni toalet papir jedne porodice u Engleskoj!

Zbog novo nastale situacije korona virus, mnoge porodice su se odlučile u veliku kupovinu namirnica i svih potrebnih kućnih stvari. Iako je ovo mnogima nejasno, jer za 15 dana koliko moramo biti u izolaciji ne treba vam toliko hrane, ljudi to nastavljaju raditi, ostavljajući radnicima u marketima posla preko glave, s obzirom da se bukvalno sve police prazne.

Naravno, sve ovo treba shvatiti ozbiljno, ostanite u svojim kućama, perite ruke pet puta češće nego prije, nemojte dodirivati lice prljavim rukama, izbjegavajte restorane, kafiće i velika okupljanja. Ako ne morate da napuštate kuću i nemojte, što više vremena provedite u kući jer ćete na ovaj način pomoći i sebi i mnogim drugima.

Mnogi građani širom svijeta „pustoše“ police trgovina u panici zbog širenja novog soja koronavirusa, a ono što je sigurno jeste da je toalet papir proizvod koji je postao najtraženiji.

Tako je bilo i s jednom majkom u Velikoj Britaniji koja je kupila čak 18 rolni toalet papira. Ali, sav njen toalet papir je završio – potopljen u kadi.

Fotografiju koja ovo pokazuje već je dobila na hiljade lajkova i komentara iako je objavljena tek jučer.

Na svom Twitter nalogu ju je objavio Ed Cumming koji dolazi iz Londona.

„Moja prijateljica je kupila 18 rolni toalet papira i djeca su ih sve bacila u kadu“, napisao je uz ovu fotografiju.

„Osuši ih fenom“, „Ovo bi me ubilo“, bili su samo neki od komentara na ovu fotografiju. O čemu se radi pogledajte na slici ispod.

Oglasi – Advertisement