I ONA JE PUKLA, DA VALJA- Ana Nikolić u providnoj haljini i u TANGAMA prošetala Beogradom- Internet gori- SVI SE OKRETALI ZA NJOM (FOTO)

0

Ana Nikolić je opet podigla veliku prašinu na društvenim mrežama sa fotografijom koju je objavila, Ona se bila spremila za fotografisanje i za tu priliku se odjenula veoma provokativno, te je na sebe stavila dugu, providnu haljinu, ispod koje su se vidjele tange, i na sebi je imala duge, crne čizme, te je takva prošetala ulicama Beograda

Ona je otkrila i da se sprema za prijemni ispit jer želi da upiše Medicinski fakultet u Beogradu, te da joj je mama njenog bivšeg muža Raste pomogla da nađe profesore i doktore koji će joj pomoći pri spremanju prijemnog: ”Htjela sam da budem doktorica od uvijek. Bivša svekrva mi je poslala sve ko su profesori hemije, biologije. Spremam se da upišem medicinu. Ne na privatnom fakultetu, nego na Fakultetu medicinskih nauka u Beogradu. Smijala sam se sa bivšom svekrvom, ona mi je slala šta je potrebno za upis. Rekla sam joj “Slađana, 6 godina ću dati za tri godine”. Mi smo u dobrim odnosima, što ne bi bile”

Kada su u pitanju odnosi sa ljudima, Ana je na tu temu novinarima rekla i ove stvari: ” Ja sam sa svima u dobrim odnosima, rijetko sam u konfliktima, što bih bila sa bakom svoje kćerke. Može da bude šest puta baka, ako nije prema meni ok, ona je korektna i normalna, surađujemo lijepo. Imamo zajednički interes, obzirom da znamo ko su Tarini mama i tata, Tara je tasmanijski đavo, treba je ukrotiti. Liči i na mene i na tatu, ako je sad ne zaustavimo, neće nam ni puk vojske pomoći.”

 

Preporučujemo