I muftijin sin ima drugu ženu? Usame oženio svoju učenicu (19) kojoj je predavao u Medresi?!

0

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić našao se na meti skoro svih medija zbog svog turbulentnog života. Usame je sin preminulog muftije Muamera Zukorlića, a kao i otac, priča se da se i Usame oženio po drugi put. Kako se prenosilo, svoj drugi brak sklopio je po šerijatskom pravu, ali ćete ostati u šoku kada Vam otkrijemo s kim.

Kako prenose mediji, drugi put se oženio s učenicom kojoj je predavao u Medresi Gazi Isa – beg u Novom Pazaru, a njeno ime je Amina Paljevac. Njegova bivša žena, Jasmina Rastoder  je za medije otkrila da nije mogla da vjeruje da je to sve istina i da je u njihovu zajedničku kuću doveo drugu ženu. Njoj je to bilo dovoljno da njihovo zajedničko 4 djece spakuje i da se preseli u Ameriku kod svojih roditelja.

Usame i Jasmina su se vjenčali prije 10 godina, a ono što je zanimljivo jeste da je i Jasmina završila Medresu Gazi Isa – beg u Novom Pazaru. Prije nego što se doselila u Novi Pazar, 15 godina je živjela sa svojim roditeljima u Nju Jorku, gdje se sada vratila sa svojom djecom. U Novom Pazaru je nastao opšti haos kada je ova vijest došla u javnost. Usame je, naravno, pokušao da ovo sakrije od svih ali nije uspio.

Novi Pazar je ipak mala sredina i odmah se sve saznalo. Aminine drugarice su prve primjetile da se među njima nešto dešava, te da to nije samo odnos profesor – učenik. Ubrzo se saznalo za njihovu vezi i brak prema šerijatskom pravu, a u porodici Paljevac je nastao haos. Navode da im je kćerka srušila ugled porodice i da su i više nego razočarani njenim djelom. Ostatak ove priče možete pročitati ovdje.