I JA SAM PATILA ZBOG TAKVIH KOJE SU NAPREDOVALE PREKO KREVETA!: Jovana bez dlake na jeziku – Mora da se otkrije ko su one!

0

Nakon velike policijske akcije kojaje provedena u Srbiji a  tiče se elitne prostitucije mnogi su ostali u šoku kada se saznalo da veliki broj pjevačica ili onih žena koje pokušavaju da to budu i da uspiju na estradnoj sceni zarađuje na ovaj način.

Komentari se samo nižu kako na društvenim mrežama tako i u raznim emisijama a ovu temu nije ni zaobišla jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji Jovana Jeremić koja je rekla da u svim branšama postoji elitna prostitucija i da se treba javno otkriti imenom i prezimenom koje se žene bave ovim najstarijim zanatom na svijetu. Jovani smeta što se one bave elitnom prostitucijom pod krinkom nekih drugih poslova a nema ništa protiv toga da se ona legalizuje i da se smatra poslom kao i bilo koji drugi.

U tom slučaju će se znati da je neka određena osoba prostitutka a ne recimo rijaliti zvijezda ili pjevačica ili na primjer novinarka i voditeljica. Ona je navela kako je ovu temu povela prije dvije i po godine i to je prva afera koju je ona pokrenula a druga je ona oko pjevačice Tanje Savić i njene veze sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem.

Kao i uvijek Jovana je sebe stavila u prvi plan i rekla kako je njena uloga da pokreće stvari u srbijanskom društvu koje drugi ne žele ili nemaju hrabrosti ali da ne želi da bude u istom košu sa ovim ženama koje se bave elitnom prostitucijom. Da bi došla do Pinka i uloge koju sada ima ona je uložila mnogo truda i rada i godinama je patila zbog onih žena koje su do položaja i karijere došle preko kreveta.