Društvene mreže su danas dostigle svoj vrhunac i skoro pa ne postoji osoba koja nema bar na jednoj od njih svoj profil. Zahvaljujući društvenim mrežama, možemo vidjeti vijesti i informacije iz cijelog svijeta koje se tiču i poznatih i onih koji nisu.

Zanimljivo je kako se ljudi slučajno zadese na nekim mjestima gdje se desi nešto što nije svakidašnje, snime taj trenutak i javno ga podijele sa cijelim svijetom. Naime, mi Vam danas donosimo priču koja je do nas došla čak iz Velike Britanije. Ispred jednog od najvećih svjetskih lanaca brze hrane Mekdonalds izbila je tuča koja je zaista nesvakidašnja. U ovoj tuči, glavnu riječ vodio je gospodi koji ima 92 godine.

On je dugo vremena bio profesionalni bokser, pa je uprkos godinama ipak ostao u dobroj kondiciji. Nekoliko mladića je napalo ovog starijeg čovjeka ne znajući s kim su odlučili da se obračunaju. Video je odmah postao viralan i svi su hvalili ovog gospodina kako je uspio da se odbrani. U jednom trenutku cijele tuče, on je uspio da tri napadača nokautira, a dvojicu je par puta savladao i ostavio ih da leže na borbu.

Izgledao je kao da je uživao u ovoj tuči, pa je nastavljao, ali ga je jedan uspio savladati i oboriti. Uprkos tome, on je ipak ustao i nastavio se boriti. Jedna gospođa koja se tu našla je pokušala da prekine ovu tuču i da ih razdvoji, ali je gospodin želio da dovrši ono što je započeo. Imao je namjeru da mladiće nauči lekciju, a ako Vas zanima kako je izgledao ovaj događaj, pogledajte ovdje.

Preporučujemo