Od 19. decembra počinje period velike sreće za par hosroskopskih znakova. Pavel Globa koji je čuveni ruski astrolog, otkrio je koga očekuje blagostanje na polju posla i ljubavi.

Lav

Sredinom decembra život Lavova će da se pretvori u pravu bajku, uvjeren je Globa. Uživaće u svakom trenutku, a ono što dožive u drugoj polovini decembra će pamtiti čitav svoj život. Dobre vijesti očekuju ih na polju posla, moguća je čak i povišica!

Vaga

Ljudi rođeni u ovom horoskopu će tokom ovog perioda biti u centru pažnje, pripadnici suprotnog pola neće moći da joj odole. Za djevojke rođene u ovom znaku postoji velika mogućnost da budu zaprošene! Apsolutno nikave prepreke niti nemili događaji neće uništiti sreću koju ćete osjetiti u ovom periodu, a poslovni pregovori će proći baš onako kako ste planirali.

Strijelac

Strijelca će sreća pratiti i u drugoj polovini mjeseca. Očekuje ga promjena i na ljubavnom planu. Iskoristite ovaj period da se pripremite za praznike koji doalze, svaki poklon koji kupite dragim ljudima će vam se vratiti višestruko.

Preporučujemo