HOĆE LI NEKO DA REAGUJE? – UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ BEOGRADSKOG PARKA, DEVOJČICA VUČE CRTU SA BETONA! Roditelji, deca VAM se DROGIRAJU na vaše oči! (VIDEO)

0

Da je droga preplavila naše ulice i da se može nabaviti skoro na svakom koraku kako u većim gradovima tako i u manjim sredinama zna svaki tinjedžer dok roditelji nisu toliko upućeni jer svako do nas misli da je njegovo dijete najbolje na svijetu i ne vjeruje da bi moglo da uradi nešto loše pa tako ni da proba drogu.

Međutim snimak koji se pojavio na društvenim mrežama a na kojem se vidi kako se djevojčica u po bijela dana drogira u jednom beogradskom parku u ulici Nikodima Milaša zaprepastio je svakog ko ga je pogledao. Na snimku se može vidjeti kako djevojčica ” vuče crtu” sa klupe pri čemu se cijelo vrijeme osvrtala da je neko ne bi vidio.

Ovaj snimak je nastao zahvaljujući jednom stanaru obližnje zgrade i na snimku se vidi kako je pored nje prošao i jedan muškarac sa navučenom kapuljačom na glavi koji na djevojku uopšte nije obratio pažnju kao da se dešava nešio potpuno normalno, pa je pitanje da li se poznaju.

Korisnik koji je podijelio snimak je napisao kako se nada da će roditelji ove djevojke vidjeti snimak a u komentarima koji su se samo nizali ispod neko je napisao da se ništa neće promijeniti ni ga vide jer se djeca vaspitavaju do 12 godine a poslije je već kasno. Ono što je najgore ovo nije prvi snimak koji je nastao u javnosti a koji pokazuje kako se neko drogira pa je tako jedan muškarac snimljen kako šmrče drogu sa sjedišta prevoza pred drugim zaprepaštenim putnicima. Video pogledajte ovdje.

Preporučujemo