HITNO pozvani, DRAMA u Kliničkom! Marija i Bebica usred NOĆI doleteli u URGENTNI, Kulićka UPLAKANA trčala kroz hodnik! (FOTO)

0

Zadnjih mjesec dana glavna vijest u svim medijima i novinama jeste zdravstveno stanje rijaliti zvijezde Miljane Kulić, koja je još uvijek u Kliničkom centru Srbije. Miljana Kulić je tokom rijalitija dosta puta izrazila svoje nezadovoljstvo svog fizičkog izgleda i uvijek je govorila da jedva čeka da smrša i da se u potpunosti promijeni. Čak je par puta pokušavala i u rijalitiju da krene s vježbama i ishranom, ali nikada nije uspjela u potpunosti u svom cilju.

Miljana je već dugo godina na televiziji i u javnosti, a svoju slavu stekla je čestim učešćem u rijaliti programima. Počela je u Parovima i odmah stekla slavu po tome što je ostala u drugom stanju u rijalitiju, što se prije nije moglo vidjeti na televiziji. Tada je imala odnos sa Ivanom Marinkovićem, te su dobili sina kojeg je Miljana nazvala Željko. Nakon tog rijaliti programa, Miljanu smo mogli da vidimo u svakoj sezoni rijaliti programa Zadruga.

Miljana je u Zadruzi upoznala Lazara Čolića, poznatijeg kao Zolu, s kojim je stupila u vezu. Njena majka, Marija Kulić nije podržavala njihovu vezu, što je uvijek javno i iskreno izricala. U petoj sezoni Zadruge, Miljana je ušla u Belu kuću sa drugim partnerom, Nenadom Macanovićem, kojeg je ona prozvala Bebica što je i ostalo u javnosti kao njegov nadimak. Kada su izašli iz Zadruge 5, Miljana je odlučila da ode na operaciju želuca kao što je to učinio i Darko Lazić u kojeg je Miljana bila zaljubljena.

Međutim, stvari oko Miljanine operacije su se zakomplikovale i svaki dan u javnost dolaze nove informacije o tome. Sada se javnost zabrinula kada je medicinsko osoblje, u čijim je rukama Miljana, pozvalo hitno njenu majku i bebicu da dođu. Oni su odmah došli i zadržali se oko sat vremena, a zatim izašli zabrinuti.