HIT! – SVI SE PATOSIRAJU KAD ČUJU KOJE JE GODIŠTE DRAGANA KOSJERINA: Da li znate koliko ima godina VODITELJKA?

0

Dragana Kosjerina je jedna od najomiljenijih voditeljki u Srbiji koja prosto plijeni svojim šarmom i ljepotom a blistavim osmjehom mnogima uljepša dan kada se pojavi na malim ekranima. Malo je poznato da je Dragana prije nego se počela baviti voditeljskim poslom bila model a jasno je i zbog čega jer ima izuzetnu liniju i potrebnu visinu za ovaj posao.

Prije nego je postala novinar bila je jako zainteresovana za modu a kao manekenka je dobila i titulu Mis Tin kada još nije bila ni punoljetna. Nakon završene srednje škole Dragana je upisala Filozofski fakultet u Beogradu ali ga je ubrzo napustila jer je shvatila da želi da se bavi drrugim poslom pa upisuje Fakultet za kulturu i medije i tada kreće njena priča koja je postala jako uspješna.

Kada je u pitanju njen privatni život ona je vjerena za Bojana Perduva a vjerili su se na romantičnom putovanju u Atinu. Samo je jednom govorila o svojoj vezi i rekla kako želi da njen privatni život ostane samo njen a na svog dečka je ponosna i sa njim dijeli svoj život te nema nikakvog razloga da ga krije od javnosti.

Kada je vodila Pjesmu za Evroviziju Dragana je oduševila sve haljinom koju je imala na sebi i danima se pričalo o njenom stajlingu. Žuta haljina je isticala njene obline a uz nju je ponijela i jako zanimljivu ogrlicu dok je svoju bujnu kosu pustila da slobodno pada. Ako niste znali ova prelijepa voditeljka ima 35 godina mada se čini da je tinejdžerka a rođena je u Sarajevu.

Preporučujemo