HIT! – PRIJATELJ MILANA MILOŠEVIĆA OTKRIO PRAVU ISTINU O VODITELJU: Sve PARE koje zaradi daje na OVO!

0

U Srbiji postoji veliki broj privatnih televizija pa samim tim i voditelja i voditeljki koji su postali poznata i rado viđena lica na malim ekranima. Jedan od njih je i Milan Milošević koji vodi najpoznatiji rijaliti program u regiji Zadrugu čija se peta sezona upravo završila i u kojoj je pobijedu odnio Dejan Dragojević.

Upravo u toj superfinalnoj noći sam voditelj je privukao najviše pažnje svojim stajlingom jer se pojavio u šljokičastom odijelu i tako ostavio mnoge bez daha. Ipak najveću pažnju su u njegovom stajlingu privukle njegove takođe šljokičaste ciepele za koje se saznalo da su rađene samo za njega po specijalnoj narudžbi. On je veliki ljubiotelj mode a na društvenim mrežama je prije nekoliko dana objavio i fotku svog cipelarnika i mnoge oduševio jer se vidi da je on vlasnik velikog broja unikatnih cipela.

Jedan njegov prijatelj je rekao kako je Milan jednostavno lud za obućom i u njegovoj kući postoji cijela jedna prostorija u kojoj su smejštene njegove patike, papuče, čizme i cipele. Jednom su čak i brojali da vide koliko pari obuće ima i stigli su do cifre 300 ali se tu računica izgubila jer Milan obuću koju više ne nosi poklanja ljudima kojima je ona potrebna.

Ne radi se o staroj obući jer on stalno kupuje novu i jednostavno ne stigne sve da pronosa i uglavnom je svaki par obuven jednom ili dva puta. Kada su u pitanju cipele koje  je nosio na finalu Zadruge tražio je da se naprave posebno za nejga jer je htio da se slažu sa odijelom i tako je bio sav u šljokicama. Sav novac koji zaradi ovaj voditelj troši na krpice i obuću i tu je pravi ovisnik.

Preporučujemo