HIT PISMO MLADE MAJKE KOMŠIJAMA U ZGRADI: Ako nas zamrzite zbog onoga što čujete iz našeg stana, dođite na vrata na PIĆE- BIĆE NAM SVIMA LAKŠE (FOTO)

0

Zbog toga što je željela da održi dobre odnose, jedna majka je morala da se obrati svojim komšijama sa jednim posebnim pismom. Ona je novopečena majka, jedne bebe, pa je bila zabrinuta da bi komšijama mogli smetati zvukovi na koje nisu navikli da dolaze iz njihovog stana, pa je odlučila da im se obrati sa jednim pismom, i to na ovakav način:

“Sa žaljenjem vas obavještavam da smo započeli sa učenjem našeg sina da se sam uspava. Nakon mnogo neprospavanih noći, zahvaljujući zastrašujućem četveromjesečnom nedostatku sna, odlučili smo da je vrijeme da započnemo s metodom “pusti ga da plače”. Ako čujete plač, molim vas, molite se za mene i znajte da i ja plačem i ludim. Jako mi je žao zbog neprijatnosti koje bi vam ovo moglo stvoriti, nadamo se da neće potrajati dugo”, stoji u pismu. Dodala je i da će pokušati sa ovom metodom nekoliko dana, nakon čega, ako se pokaže bezuspješno, da će da naprave pauzu od par sedmica, te je još u pismu napisala i ovo:

“Također, molim vas, znajte da ga ne zanemarujem, samo ću dozvoliti da pokušava sam da se smiri ​​po 45-60 minuta i tokom tog razdoblja ulaziti ću u sobu svakih 5-10 minuta kako bi on znao da nije sam i da je sve u redu”– da bi na kraju ponudila i ovo rješenje da bi smirila svoje komšije: “Ako počnete da osjećate mržnju prema nama, samo prijateljski pokucajte na vrata, a ja ću vam donijeti tekilu da popravimo naše komšijske odnose. To je jeftina tekila, ali smiriti će vam živce, mi smo je testirali i uvjerili se da zaista djeluje. Kako god bilo, spomenite nas u svojim molitvama i pojačajte TV”– Komšinica koja je na društvenim mrežama objavila ovo pismo je rekla kako suosjeća sa ovim mladim roditeljima, te da će im zato ispeći kolačiće i odnijeti na vrata kao znak njene podrške

 

Preporučujemo