HIT DANA! Seljak iz SRBIJE u samo 5 riječi opisao Vučića! OVO je nešto NAJLUĐE što ćete IKADA ĆUTI! (VIDEO)

0

Mi danas malo se doticemo smešnih situaciija koje su se dešavale u Srbiji u poslednje vreme, a napokon je došao red i na takvo nešto. Nakon jako puno muke i situacija koje doneo korona virus, u ovoj zemlji su napokon došli malo bolji dani. 

Sada su mere sa korona virusom ipak malo popustile, pa je jako lakše za živeti, sve je procvetalo, a bez sankcija i policijskog časa jako je lakše da se funkcioniše u svakom segmentu života. Aleksandar Vućčić je svakako krucijalan lik u celoj ovoj priči, jer je uradio jako puno a ovu zemlju u svakom mogućem segmentu. 

Poslednja stvar koju je najavio, a koju je rekao pre 2 večeri u RTS specijalnoj emisiji, bilo je to, da če penzioneri do kraja februara ponovo da dobiju jednokratnu pomoć od 20.000 dinara. Također do kraja meseca, svi će da dobiju po još 20 evra jednokratne pomoći, što je svakako za jednu veliku pohvalu ako uzmemo okolne zemlje, koje nisu uradile ništa p opitanju pomoći zza svoje građane. 

Jako je puno neobičnih situacija oko njegaa samog, aa uvek imamo likove koji ga baš i ne vole, a sada smo vam spremili jedan jako ironičan odgovor na pitaanje, kakav je to predsednik Srbije. On je naime bio u poseti jednom selu tokom otvaranja puta, a ovaj simpatični čovek je jednostavno odgovorio:”Boljeg nemamo, goreg ne možemo naći..”

Preporučujemo