Hirurg iz Beograda proglašen za najlepšeg doktora na svetu! Žene “odlepile” za Vasilijem, zbog njega brushalteri sami padaju! (FOTO)

0

Danas se opet malo dotičemo društvenih mreža, bez kojih definitivno nema života, i koje su mnogima jako dobar modul za komunikaciju, a samim time se otvaraju i neki novi horizzonti, pre svega mogućnost zza zaradom. To se najbolje očitovalo u poslednjih godinu dana kada je korona virus, ugasila definitivno jako puno biznisa, a opet onaj koji je povezzan sa društvenim mrežama i internetom uopšte, nije sekunde pao pod covid 19. 

Dovoljno je pogledati samo jednu Mariju Šerifović, koja je preko You Tuba u poslednjih par meseci skupila preko 400.000 folovera, i njeni vlogovi koji se snimaju po raznim destinacijama ssu i više nego zanimljivi i ima jako puno pregleda na svom profilu. Sve joj se ovo može itekako isplatiti, a njenim tragom ide i Darko lazić, kao i Seka Aleksić. 

Međutim, mi danas govorimo o Instagramu , koji je također postao jak oisplativa investicija. Ako skupite dovoljan broj pratitelja, odmah vam se javljaju razne firme, i tu se pojavljuje mogućnost za reklamom. Međutim, mi danas ne govorimo o pevačima, nego o jednom doktoru koji se sasvim slučajno proslaavio, a dolazi nam iz Beograda, a on već jako dugi niz  godina živi i radi u Americi. Naime, Vasilije Vujović ima 32 godine, i plastični je hirurg. 

Gledajući komentare po Instagramu, sve žene žele da budu sa njim, dok muškarci žele da budu poput njega. Međutim, sve je razočarao kada je rekao da je oženjen i da ima sina, voli planinarenje, a često je zbog svog izgleda imao i problema u privatnom životu. Kak ovama izgleda Vasilije?

Preporučujemo