HAOS U VRNJAČKOJ BANJI! VIDELI 2 MUŠKARCA KAKO SE DRŽE ZA RUKE I IDU U ŠUMU! Kucnuli na prozor auta, a onda NEOČEKIVAN OBRT

0

Mnogobrojne policijske istrage imaju tako zanimljive i neočekivano rasplete, da se godinama kasnije priča samo o njima. Vjerujemo da policija ima razne zanimljive stvari koje samo oni znaju da su se desile u njihovim službama i na radnim mjestima. Mi Vam danas donosimo zanimljivu priču koja dolazi iz Vrnjačke Banje.

Jednom prilikom, jedna gospođa je pozvala policiju i žalila se kako je vidjela vampira, te mnogi naravno nisu vjerovali ovoj gospođi. Prošle godine, u Vrnjačkoj Banji policajci su dobili dojavu da se na mjestu gdje se uglavnom nalaze parovi iz ovog mjesta, nalazi osoba koja se sumnjiči za dilanje droge. Na tom mjestu se uglavnom parovi sastaju kako bi razmjenjivali nježnosti, što čitav grad zna, ali sada je bilo sumnjivo to što se nalazi osoba koja je izgleda u ilegalnom svijetu.

Naravno, mnogi su pomislili da ovo nije ništa novo za policajce, te da često imaju dodira sa ovakvim stvarima. Zbog ove dojave, policija je morala da omete parove koji su tu bili i razmjenjivali nježnosti. Morali su da preparkiraju i pregledaju auta većine, ali nisu pronašli ništa što je bilo sumnjivog karaktera. U cijeloj pretrazi, otkrili su da su dva muškarca otišli u šumu držeći se za ruku, te su odmah krenuli tim putem. Pronašli su parkirano auto te su pokucali na prozor, pa su vidjeli dva muškarca koja se tu komešaju i namještaju svoju odjeću.

Policija je uradila pretres i kod osumnjičenog D.M. su pronašli narkotike. Kod sebe je imao količinu narkotika koja je bila nedozvoljena, a on je rekao policajcima da je HIV pozitivan i da mu amfetamini služe kako bi se izliječio. Policija mu je naredila da u što kraćem roku dostavi dokaz da je HIV pozitivan ili će ga oni testirati.