HAOS U VEZI! OLIVEROVA UDOVICA IZBRISALA SLIKU S JURIĆEM: Zaključala Instagram, evo zbog čega se Igor naljutio! (FOTO)

0

U posljednja dva tri dana svi srpski mediji pišu o ljubavnoj vezi između Igora Jurića koji je javnosti poznat ako otac ubijene Tijane Jurić i osnivač fondacije pod njenim imenom i Milene Ivanović koja je udovica ubijenog političara Olivera Ivanovića.

Navodno su njih dvoje u vezi već dvije godine ali su svoj odnos skrivali od javnosti sve dok Milena nije na svom Instagram profilu objavila njihovu zajednički fotku a u opisu je napisala samo jednu riječ: Ljubav. Vjerovatno nije ni slutila koliku će to prašinu podići u medijima i javnosti i kako piše Kurir ona je ovu objavu obrisala za nepunih 48 sati. Ovaj medij navodi da je zbog fotke došlo i do prvih trzavica između Igora i Milene jer on nije želio da se u javnosti i medijima piše o njima jer je smatrao da im ne treba takva vrsta medijska pažnje.

Nakon što su se komentari ispod Milenine objave samo nizali i uglavnom su bili pozitivni mada je bilo i nekoliko koji su bili ne baš tako blagonakloni njihovoj ljubavi, Milena je izbrisala sliku i zaključala svoj profil na ovoj društvenoj mreži. Pored toga ni ona a ni Igor nisu odgovarali na pozive novinara niti su odgovarali na poruke i mejlove.

Da njihova veza traje već dvije godine pokazuje i slika koja je u to vrijeme postavljena također na Mileninom profilu na kojoj su ona i Igor zajedno, ali je i nju kao i ovu najnoviju Oliverova udovica obrisala. Da podsjetimo pojavile su se tvrdnje da su njih dvoje počeli i zajdnički žiovt u Novom Sadu i da njen sin i Igorova kćerka podržavaju svoje roditelje te da se vrlo često svi zajedno druže.

Preporučujemo