HAOS U GRANDU IZMEĐU JELENE I MARIJE: Tvoji kandidati PLAČU, šta im radiš?! – Šerifovićka je nakon OVOGA odmah izletila napolje!

0

U posljednjoj emisiji muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” mogli smo vidjeti žestoku raspravu između članica žirija – Jelene Karleuše i Marije Šerifović..

– Marjia, zašto svi tvoji kandidati imaju pritisak? Da li od tebe, ili ne znam od koga, da imaju stalno 6 svih glasovna, a ne smiju napraviti niti jednu grešku? – upitala ju je Karleuša.

– Jesam li ja rekla da ne smiju napraviti grešku? – odgovorila je ona.

– Ne, ne.. Ja vidim jednu djevojku od 19 godina, koja je dobila svih 6 glasova i koja ne može na sceni od plakanja da se sastavi. Šta se u vašem timu dešava kada ste vi sa svih 6 glasova stalno nezadovoljni? Morat ćeš shvatiti da će doći momenat kada će te neko pobjediti, a ti ćeš ispasti, šta ćeš onda? Ne smije ovo takmičenje da te poremeti tako da ne možeš da kontrolišeš svoje suze i ogromna očekivanja. – rekla je Jelena Marijinoj kandidatkinji Valentini, pa dodala:

– Marija pravi jedan psihološki problem svim svojim kandidatima, a vi sami sebi nabijate pritisak da ste Bogom dani, a niste. Šta ćeš onda raditi kada ispadneš? – upitala je Karleuša Valentinu.

– Jelena, PRESTANI, rekla sam da prestaneš! Ona pjeva daleko bolje od svake tvoje kandidatkinje! – vikala je Marija.

Nakon njihove prepirke, Šerifovićeva je vidno iznervirana ustala sa stolice i otišla iza scene.

Preporučujemo