Hana Huljić se u osmom mesecu trudnoće skinula u kupaći: Svi su primetili jednu stvar! (FOTO)

0

Prije nekoliko mjeseci se u cijeloj regiji digla velika prašina u medijima i javnosti kada se saznalo da je popularni hrvatski pjevač Petar Grašo prekinuo vezu sa svojom kolegicom Danijelom Martinović sa kojom je bio 24 godine i to zbog druge žene. To i ne bi bilo toliko čudno da se ne radi o mnogo mlađoj Hani Huljić koja  je kćerka poznatog kompozitora Tončija Huljića sa kojim su Danijela i Grašo bili kućni prijatelji i bukvalno su gledali Hanu kako raste.

Mnogi su ovo smatrali velikom izdajom ali se Grašo i Hana nisu mnogo obazirali na priče i uživali su u svojoj ljubavi koju su krunisali i brakom a nakon što su objavili da čekaju svoje prvo dijete. Od tada su se povukli iz javnosti ipokušavaju da zaštite svoj privatni život posebno Hana koja se sada nalazi u osmom mjesecu trudnoće i koja sitno broji do poroda.

I dok Petar puno nastupa i putuje ona slobodno vrijeme koristi da bi sa svojim starim prijateljima ugodno provela dane pa je tako njena kuma  Domenika Žuvela objavila na svom Instagramu slike sa plaže na kojima se može vidjeti Hana u plavom kupaćem kostimu i stomak joj je došao do izražaja.

Mnogi su pohvalili njen izgled a djevojke su podijelile i fotku hrane koju su ponijele na plažu pa se može vidjeti da su i tu prijateljice ugodile Hani koja obožava voće i tjesteninu. Domenika je ispod jedne fotke napisala kako imaju puno razloga da slave a mnogi smataju da se to odnosilo na Haninu prisutnost jer kao udata žena koja se posvetila svom mužu i nema puno vremena za druženja kao prije.

Preporučujemo