HALID MUSLIMOVIĆ BRUTALNO PRIJETI BIVŠOJ LJUBAVNICI- ”Takve kao ti završe u mesnoj industriji”- A ONDA JU JE ŠOKIRAO SA OVOM PORUKOM (FOTO)

0

Nekada veoma popularan pjevač narodne muzike na području Jugoslavije Halid Muslimović je, po nekim izvorima bliskim pjevaču, svakim danom sve više i više nervozan jer ga sljedeće sedmice čeka presuda zbog prebijanja svoje bivše ljubavnice Sonje Bašić, koju je pretukao 20198. godine,. pa joj je nakon toga i prijetio putem poruka Nakon što je Osnovni sud u Prijedoru donio odluku da pjevač mora da isplati dug ženi s kojom je bio u vezi u periodu od 2015. do 2018. godine u iznosu od 78.000 eura,  Halida sada čeka ga još jedna presuda. Sonja je prije tri godine tužila Halida za fizičko zlostavljanje sudu u Banja Luci i kako sada stvari stoje ne piše mu s edobro, a toga je i on svjestan. Zbog toga se očajni Muslimović obraio Bašićkoj putem Vocapa i tom prilikom joj je prijetio:

” Krava koja da 50 litara mlijeka i prospe nogom završi u mesnoj industriji”– samo je jedna od poruka koje je poslao pjevač i koje su neprijatno iznenadile Sonju. Ali Halid se na tome nije zaustavio već je bivšoj ljubavnici poručio i da joj “fino leži to i da ide nagrada”, a kao prilog joj je poslao fotografiju sanduka sa cvijećem.

Bašićeva je novinarima rekla da je bila iznenađena sa ovim Halidovim porukama, te da je šokirana, te je još i rekla: ” Svjesna sam da je uplašen i očajan zbog presude koja ga čeka”. Podsjećanja radi, Halid Muslimović je u julu 2018. godine brutalno pretukao Sonju u periodu između dva i tri sata ujutro na magistralnom putu Banja Luka- Kozarac, a presuda za ovo zlostavljanje se očekuje u narednih nekoliko dana

 

Preporučujemo