Gust raspored prve dame! Tamara Vučić nakon formalnog prijema odlučila da odvoji vreme za sebe, evo gde se sinoć provodila bez muža! (FOTO)

0

Kada govorimo o političarima u našoj regiji kojih ima jako puno najpoznatiji je sasvim sigurno predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji obožava da se pojavljuje u medijima i govori o uspjesima koje je država postigla pod njegovim vođstvom i nije rijetkost da ga možete vidjeti istovremeno na nekoliko TV programa pa se građani šale kako samo što nije počeo da iskače i iz frižidera.

Kada je u pitanju njegov privatni život on iz prvog braka sa pokojnom Ksenijom ima dvoje djece sina Danila i kćerku Milicu koji su već odrasli mladi ljudi a u drugom braku sa Tamarom ima sina Vukana koji tek treba da krene u osnovnu školu. Prva dama Tamara, se ne pojavljuje toliko četo u javnosti i posvetila se svom poslu i sinu a samo ponekad je možemo vidjeti uz muža na nekim jako važnim protokolarnim događajima kao što je na primjer bila nejgova inauguracija.

Iako ima jako gust raspored čini se da prva dama ponekad nađe vremena samo za sebe i udovolji svojim potrebama i željama pa je tako nakon obaveze koju je imala u Palati Srbije gdje je bila prisutna na dodjeli vidovdanskih odlikovanja zaslužnim građanima zemlje odlučila da odvoji malo vremena i za uživanje.

Tamara se nakon ove svečane cecremonije presvukla i otišla na koncert Barbare Pravi šansonjerke iz Francuske koja ima srpsko porijeklo i koja je na Eurosongu prošle godine osvojila drugo mjesto. Tamara je sjedila iu prvom redu sa francuskim ambasadorom i očito je uživala jer osmijeh nije silazio sa njenog lica cijelu noć.

Preporučujemo