GRAND AFERA! Saši NAMESTILI pobednicu Zadruge, viđeni na jahti u Opatiji! Suzana ga isteruje iz kuće…(FOTO)

0

Saša Popović je baš kao Lepa Brena imao sjajan mesec iza sebe, jer je strašno dobro pazario. Prodli su svoje učešće u Grandu zza 30 miliona evra, tako da je on samo podebljao svoj ionako težak bankovni račun. Zna se jako dobro da su njih dvoje od Granda napravili imperiju koja je najgledanija u celoj regiji. 

Tako se jako dobro zna, da on zajedno sa suprugom Suzanom ima vilu u Beogradu koja je vrednosti oko 4 miliona evra, njegov vozni park je nešto kao kod holivudskih zzvezzdi, a svi znamo da ima vilu i u Opatiji gde letuje svake godine. Tamo je prošle godine kupio i jahtu koja vredi milion evra, i za koju mu je Suzana pravila velike probleme kada ju je kupio. 

Verujemo isto tako da se sećate da je pre 2 godine Saša Popović doveden u vezu sa pobednicom Zadruge Ivom Grgurić, sa kojom se slikao u Opatiji, a odmah su krenule i priče kako ga je ona zaganjivala, i pošto poto htla da bude sa njim. Saša je tada demantovao sve navode u kojima su ga povzivali sa učesnicom rijalitija, branio se sa činjenicom da ju je video samo jednom, i to baš tada kada su se slikali.

Sada je, opet za dlaku izbegao da se Saša Popović ponovo nađe u medijima zbog Ive Grgurić. Jer, zgodna zadrugarka ovog leta boravi u mahom na hrvatskom primorju, a zna se i da direktor ima stan u Opatiji, ali je sa njim i njeegova supruga Suzana. Saša se čak oglasio i u medijima, te rekao da nema ništa sa njom, a čim se toliko brani, mora da nešto tu i ima. Šta vi mislit? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima…

Preporučujemo