GRADSKOJ RIBI STE DOVELI SELJAKA IZ MEDVEĐE- MLADA POBJEGLA IZ EMISIJE I NAPRAVILA SKANDAL KADA JE UGLEDALA BUDUĆEG MUŽA!!

0

U našoj regiji su se prije neki desetak godina počeli prikazivati različiti rijaliti programi. Naime, niko nije mogao ni slutiti da će baš oni postati najgledaniji televizijski format. Sve rekorde gledanosti obara Zadruga, čija je peta sezona počela prije mjesec dana.

Danas pišemo o jednom drugom rijaliti programu, koji je isto tako mnogo interesantan, a radi se o Braku na neviđeno, gdje ljudi sebi traže srodnu dušu, a spaja ih produkcoja po određenim kriterijima. Naime, Gordana Anđelković je napravila dar mar u prošloj sezoni, kada je ugledala muškarca za kojeg se trebala udati.

Naprosto je bila šokirana i povrijeđena da to nije mogla sakriti, a nije ni željela. Upitala je mladoženju odakle je rodom, a on je odgovorio da je iz Medveđe. Ona je rekla da joj se on ne sviđa i da nije njen tip, te da joj se ne sviđa ni njegov stajling, kao i činjenica da nije iz Beograda kao ona.

Preporučujemo