GRADSKO LUDILO ZAMENILI PRIRODOM! – Ovo su najpoznatiji SRPSKI glumci koji se bave POLJOPRIVREDOM: Peku rakiju, gaje koze i ovce!

0

Iako je uvijek bila tendencija da ljudi napuštaju sela i odlaze u veće gradove da nađu posao i tamo žive u vrijeme velike ekonomske krize sa kojom smo suočeni i sve izglednijom nestašicom hrane mnogi se odlučuju da se vrate u ruralna područja  i da se bave poljoprivredom što je veoma mudar potez.

Svako ko ima i komadić zemlje bi trebao da ga zasadi sa povrćem i voćem jer su prognoze godina koje su pred nama crne. Postoji i dosta poznatih ličnosti u Srbiji koji su odavno odlučili da gradsku vrevu zamijene seoskom idilom i mirom i pokreću privatne poslove na zemlji koju su ili naslijedili ili kupili. Neki od njih se poljoprivredom bave za svoju dušu dok su drugi počeli proizvoditi zanimljive proizvode koji su našli svoje mjesto na tržištu.

Tako je nedavno jdean od mlađih poznatih glumaca Marko Vasiljević počeo sa svojim bratom da uzgaja orahe. Njega pamtimo po ulozi u seriji Tajne vinove loze a pošto kako kaže u posljednje vrijeme ne može da  bira šta će da igra i da je sretan kada mu uopšte ponude neku ulogu, odlučio je da napravi i rezervni plan mada bi želio da se bavi poslom za koji se školovao i da od njega može i da živi.

On je mogao novac koji je uložio u kiupovinu zemlje potrošiti na putovanja ili na primjer da kupi sebi motor što i priliči njegovim godinama ali je odlučio da razmišlja dugoročno. Njegov kolega Aleksandar Radojičić je iz Londona u Beograd donio brazilski trend  i iako je i privatni biznis nesiguran on mu je opcija B. Radi se o akaiu koji je jako zdrav i on je želio da omogući i ljudima u Srbiji da se upoznaju sa njim i da ga koriste. Ostatak pročitajte ovdje.