GRADONAČELNIKA BANJALUKE OSTAVILA DEVOJKA ZBOG KIJE KOCKAR? Videla prisne fotografije i napravila HAOS, a onda je usledio OBRT…(FOTO)

0

U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva priča a tiče se najpoznatijeg i najmlađeg političara trenutno u Bosni i Hercegovini, a to je Draško Stanivuković. To je prvi čovek koji se smeo usprtotiviti velikom Miloradu Dodiku koji je decenijama bio neprikosnoveni vladar Republike Srpske. 

On je zadobio poverenje tamođnjih glasača, i prvi puta nakon 20 godina Banja Luka ima gradonačelnika koji nije iz SNSD-a. Draško dolazi iz jako imućne i možda najstarije porodice u Banja Luci tako da mu je bilo lako da se uhvati u koštac sa Dodikom, koji je i više nego opasan lik, u što smo se jako puno puta mogli da uverimo. 

On je odmah po dolasku na vlast pokazao da je ono sve što je pričao po predizbornim skupovima itekako držalo vodu, jer je od svih službenika iz grada Banja Luka oduzeo ključeve od službenih auta, te ih je tako naterao da autobusom ili svojim ličnim autom dolaze na posao, te je na taj način napravi ojako veliku uštedu u budžetu grada kojeg zastupa. Taj njegov potez je naišao na jako velike simpatije tamošnje javnosti, a sada je opet dospeo na naslovnice jer je doveden u vezu sa popularnom Kijom kockar. 

Naime, njegova dugogodišnja devojka Kristina mu je napravila pravi skandal što sse par puta slikao sa njom, a nakon velike svađe su i prekinuli te su se otpratili sa Instagrama. Međutim, nakon par dana objavili su stori iz jednog bazena, i očito je da su opet zajedno, te su verujemo došli do zajedničke reči i činjenice da su se bez razloga svađali. 

Preporučujemo