Govorila je da će da SKOČI s mosta: Voditeljka bila u vezi sa dva RIJALITI igrača, isplivali ŠOK detalji! (FOTO)

0

U Srbiji postoji jako puno privatnih televizija pa samim tim i veliki broj voditeljki koje rade na njima i koje su psotale poznate javnosti i omiljena lica sa malih ekrana gledaocima. Jedna od njih je i Anđela Lakičević koja je vodila rijaliti Parovi i jutarnji program a ono što je interesantno je da ona očito nikada nije znala da razdvoji svoj profesionalni i privatni život.

Naime Anđela je bila u vezi sa Mikijem Đuričićem koji je i dan danas učesnik rijalitija Zadruga a predstavljao se kao pčelar iz Kupinova a nakon njega je njen izabranik bio Vladimir Tomović također poznati učesnik rijaliti programa. Sa Mikijem je uplovila u vezu dok je i sama još uvijek bila takmičarka u rijalitiju Parovi i iako su mnogi bili ubijeđeni da će njih dvoje prekinuti odmah nakon izlaska iz rijalitja to se nije desilo i bili su zajedno još pet mjeseci.

Međutimsvi ljudi koji su bili bliski Anđeli su vršili pritisak na nju da raskine ovu vezu što je Mikiju jako teško padalo i o svemu je progovrio u prvoj sezoni Zadruge. On je tada ispričao kao su svi Anđeli govorili da nema šta da traži sa njim i da je on seljačina a mama joj je rekla da može da se odmah spakujei seli iz kuće ako ostane sa njim.

Otkrio je i da ga je Anđela ostavila u najtežem periodu u njegovom životu kada mu je preminula majka i stric kao i tri prijatelja dok je četvrti bio ubijen. Kada je u pitanju njena veza sa Tomovićem i sa njim se upoznala u Parovima a 2017. godine je otišla u Bar da ga posjeti ali njihova ljubav nije opstala zbog razdvojenosti. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo