GOTOVA STVAR! ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SE SELI U ŠPANIJU Evo kad pakuje kofere i seli se kod Gudelje! ŠTA ĆE REĆI CECA?

0

Prošle sedmice je glavna vijest u srpskim medijima bila proslava 24-og rođendana Anastasije Ražnatović koja je održana u uskom krugu porodice i prijatelja u jednom beogradskom restoranu. Paparaci su željno očekivali dolazak njenog novog dečka poznatog fudbalera Nemanje Gudelja koji igra za špansku Sevilju a njihova veza se razvija munjevitom brzinom.

To svjedoči i činjenica da je sa Nemanjom u Beograd stigla njegova cijela porodica i da su se upoznali sa Cecom a i prije se pisalo kako Anastasija puno vremena provodi u Španiji i da su je Nemanjini roditelji ali i brat i sestra jako dobro prihvatili. Prema riječima izvora koji je blizak Cecinoj kćerki jako brzo nakon što su počeli svoju vezu Nemanja je poveo razgovor o zajedničkom životu i izglea da će mu želja biti ispunjena jer Anastasija uveliko razmišlja o preseljenju u Španiju.

Nemanja sa tamošnjim klubom ima jako dobar ugovor i neće napuštati Sevilju sem ako dobije bolju ponudu. On i Anastasija su jako zaljubljeni i dobro fukcionišu zajedno a i njegova porodica je voli i svi su uživali kada je ona prvi put došla u posjetu.

Anastasija koja pokušava da napravi muzičku karijeru poput svoje majke je svejsna da je Nemanjin posao jako važan a ona na nastupe koje ima zakazane može putovati i iz Španije a i Srbija nije daleko taok da će se najvjerovatnije ona već u septembru preseliti uSevilju jer joj se i sam grad ali i klima jako sviđaju. Ostaje samo pitanje da li će i njena majka podržati ovu ideju da joj se kćerka uda tako daleko od nje.

Preporučujemo