Goga Sekulić otkrila INTIMNE DETALJE IZ SVOGA BRAKA- NJEN SUPRUG NI POD KOJU CIJENU NE ŽELI DA RADI OVE STVARI- Ona ga nagovara, ALI NE VRIJEDI (FOTO)

0

Zna se da na našoj estradi situacija nije nikako dobra cijelu ovu godinu zbog pandemije korona virusa, jer nema nastupa, koncerata zbog mjera zaštite, pa se mnogi estradnjaci dovijaju na sve načine da nekako barem malo rade i da prežive, a mnogi već neko vrijeme kukaju da im je egzistencija ugrožena. Jedna od onih koja nakon duže pauze, jer je dobila prinovu u porodici, pokušava da se vrati na estradnu scenu i da vrati svoju staru slavu je svakako Goga Sekulić, koje nije bilo mnogo u medijima u posljednje vrijeme

Ona je ispričala kako je u spotu za njenu novu pjesmu bio angažovan jedan maneken koji je privukao veliku pažnju, a Goga je otkrila da li bi ikada angažovala svoga supruga Uroša Domanovića da joj bude glavna uloga u nekom od njenih spotova, s obzirom da i on izgleda zaista fantastično, pa je pjevačica novinarima otkrila ove stvari: ” Pokušala sam na tu temu da razgovaram sa Urošem, ali on baš i ne voli snimanja i slikanja. Ipak, kada bude neka lijepa pjesma i posvećena njemu, morati će”– rekla je Goga kroz smijeh, pa se osvrnula na svoju ulogu majke i otkrila da li ona i Uroš planiraju još jedno dijete:

” Svi možemo da mislimo ili nagađamo o majčinstvu dok se to ne dogodi. To se ne može opisati, mora se doživjeti. To je nešto najljepše u životu – biti majka je dar od Boga! Vasilj Andrej liči i na Uroša i na mene, mada to se mijenja kako djeca rastu. Neko kaže „isti tata”, a neko da liči na mamu, to jest na mene. To (drugo dijete) se ne planira, a mi na tu temu ne razgovaramo. Sin nam je trenutno centar svijeta” 

Preporučujemo