Godinu dana od rođenja ćerkice RASTALI SE Jelena Janković i Branko Barać: Jelena spakovala kofere i otišla! (FOTO)

0

Ovih dana je sve bilo u znaku Evrovizije ali i tenisa jer su u vrlo kratkom roku odigrana dva odlična turnira serije 1000 Mastersi u Madridu i Rimu na kojima je najbolji teniser sviejta Novak Đoković pokazao da je ponovo ušao u formu iako su ga mnogi otpisali nakon golgote koju je preživio u Australiji a zbog svog stava o vakcinaciji je imao jako mali broj mečeva ove godine.

Međuitm kada je jučer podigao pehar u Rimu svima je bilo jasno da je Nole još uvijek broj jedan i da nije ni blizu kraja karijere. Danas pišemo o jednoj uspješnoj teniserki iz Srbije Jeleni Janković koja je svoju karijeru stavila u zapećak zbog privatnog života. Ona se udala i prije godinu dana je rodila i kćerkicu kojoj su dali ime Una.

Nakon što su proslavili njen pri rođendan Jelena i njen muž Branko Barać su se rastali ali na vrlo kratko vrijeme jer je ona morala da otputuje u Ameriku na jedno službeno putovanje. Kako piše Story njen požrtvovani suprug je ostao sam sa njihovom mezimicom a Jelena je napustila njihovo porodično gnijezdo jer je bila pozvana da bude gost na jednom teniskom događaju.

Tu se pojavila u šik i modernom narandžastom odijelu i svi su komentarisali kako dobro izgleda i kako sva blista i zrači pozitivnom energijom a a ona je govorila naravno o tenisu i o svojim iskustvima. Na sreću muža i njihove male kćerkice Jelena se u Americi nije zadržala dugo i brzo se vratila u njihov zagrljaj.

Preporučujemo