Godinama vam je pred očima, a niste imali pojma: Ovo je slavni sin Alke Vuice! (FOTO)

0

Alka Vuica je pjevačica koja je prva na našim prostorima uvela etno zvuk u svoje pjesme po kojima je prepoznatljiva kao i po svom ekscentričnom stajlingu ali i ponašanju. Ona je ostavila veliki trag na muzičkoj sceni ali kada nju pitate u životu se najviše ponosi ulogom majke sinu Arijanu kojeg je dobila kada je bila u vezi sa Vukom Vidorom odnosno muzičarem čijje je pravo ime Vuk Veličković.

Zato ni ne čudi što je i Arijan poput svojih roditelja muzičar jer je imao od koga da naslijedi talenat i on je jako uspješan di džej ali i muzički producent. Za ovu drugu profesiju se školovao u Londonu gdje je upoznao i slavnog Sejmona Le Bona koji je bio frontmen grupe Duran Duran koja je u osamdesetim harala svjetskom muzičkom scenom.

Njih dvojica su postali dobri prijatelji pa je Arijan čak jedno vrijeme i živio u Sejmonovoj kući. Danas je on član čak dva muzička benda Godsounz i 33 bend koji preferiraju rep i hip hop muziku a njegovo umjetničko ime je Strapazoot. Arijana javnost zna zbog njegove muzičke karijere i malo ko zna da je Alkin sin a o njoj uvijek govori sa velikim poštovanjem i ljubavlju.

Rekao je da je posebno to što ga je donijela na svijet i odlučila da bude samohrana majka i uvijek se trudila da on ima sve i da bude sretan. Prema svojoj majci je oduvijek osjećao ljubav i ponos. Njoj nikada ništa nije bilo teško kada je on u pitanju i vrlo se često dešavalo da mu usred noći peče palačinke i da razgovara sa njim o svemu.