Godinama ga je krila… Kaja Žutić otkrila kako izgleda njen muž poznati muzičar, SVI GA ZNATE! (FOTO)

0

Katarina Žutić je poznata i talentovana glumica što nije nimalo čudno kada se zna ko su joj roditelji. Kćerka Svetlane Cece Bojković se trudi da svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti i malo ko zna ko je njen muž i kako izgleda iako su zajedno preko deset godina.

Njena majka je nedavno u jednom intervjuu otkrila kako se Kaja godinama bori da postane majka ali da se ona već pomirila sa time da neće imati unuke što znači da su Kaja i njen suprug najvjerovatnije i odustali od pokušala umjetne oplodnje. Ceca je istakla i kako ona dugo vremena nije mogla da gleda predstave u kojima Kaja glumi jer se bojala da će joj naći neku zamjerku ali da danas uživa da posmatra svoju kćerku na daskama koje život znače i da joj je pored muža ona i najveća podrška.

Kaja se kao i mnogi drugi ovog ljeta uputila na more na odmor a pošto je dosta aktivna na društvenim mrežama na kojima objavljuje fotke njeni pratioci su imali priliku i da vide kako izgled njen muž. Mnogi su se iznenadili kada su u njemu prepoznali bubnjara rokenrol sastava iz Beograda pod imenom Jarboli.

Kaja i on su se upoznali nakon njenog razvoda od Saše Lazarevića i kako je jednom rekla ona tada uopšte nije bila raspoložena za nove ljubavi ali je Nemanja Aćimović njen današnji suprug bio jako uporan da je osvoji. Ona je tada bila pod velikim pritiskom i privatno i profesionalno i jako je smršala skoro da je bila i anoreksična, i čak je išla i na psihoterapije. Nemanja je cijelo to vrijeme bio uz nju i shvatila je da je on neko koga želi pored sebe.