Goca zakukala na sav glas! “ODAKLE MI 150.000 DINARA?!” Šijan MORA u zatvor, EVO šta je napravio na svadbi…UŽAS!

0

U poslednja 3 dana glavna vest na srpskoj estradi je rođenje Zorana Šijana, koji je napokon došao na svet na veliku radost oca Mirka i bake Goce. Božinovska je već mesecima spremala kuću u Surčinu za dolazak unuka, koji će joj baš kao i Ceci da navuče osmeh na lice. 

Ona je celi sprat opremila, okrečila, samo da bi njen unuk imao što bolje uslove. Dan kada je unuk došao na svet bio je totaalni haos za njenog sina, koji je već iz porodilišta stigao sa poderanom majicom, a cwelo poslepodne je bio neraspoložen zašto mora čekati goste da dođu na veliku proslavu. 

Ono što je sve interesovalo jeste to, kako će se izgladiti odnosi sa Veljkom koji i nisu baš najbolji, Na kraju su novinari bili i u pravu, jer je on nakon samo 15 minuta na proslavi otišao u nepoznatom pravcu, a Bogdana je kao prava tetka ispoštovala muziku sa 1.000 evra bakšiša, a onda možete samo da mislite koliko će malac da dobije na čelo?

Međutim, koliko je Mirko izgubio i kompas govori podatak da je osim velikog vatrometa kojeg je zapalio kasno navečer, bilo i pšucanja iz vatrenog oružja. Kako navode mediji, komšije su sve prijavili policiji jer nije nimalo ugodno kada vam u komšiuluku gori kao da je rat u pitanju. Prema trenutnom zzakonu u Srbiji, kazna za neovlašteno nošenje i korištenje orućja je od 100 do 150.000 dinara, ali i kazna od 3 do 5 meseci zatvora. Ko zna, možda mu najsrećniji dan u životu ipak presednee. Kako vi tumačite njegovo ponašanje?

 

Preporučujemo