Glumac (73) razmenjivao nežnosti sa devojkom (21) na odmoru: KADA SU IZAŠLI IZ VODE, SVE SU ŠOKIRALI! Evo kako izgledaju skupa (FOTO)

0

Mi se danas opet dotičemo stare dobre teme, koju vi naprosto obožavate a tiče se brakova jako puno mladih devojki i starijih muškaraca. Ruku na srce, imamo i onih braakova gde su žene puno starije od muškaraca, kao što je slučaj sa onom engleskinjom, koja je u braku sa indijcem od koga je starija pune 53 godine. 

Međutim, to su stvarno jako retki slučajevi, a takvi brakovi su uglavnom zbog papira, jer jedna strana uvek dolazi iz slabije razvijenih zemalja, baš kao što je primer iz tog slučaja. Međutim, mi se danas bavimo jednim drugim parom, a gospodin kojeg ste videli na naslovnoj fotki je proslavljeni holivudski glumac, koji se proslavio u hit seriji “Igre prestolja”. 

U pitanju je Dens Čarls, kao što ste mogli da pretpostavite po slikama, a ako ste gledali ovu seriju, znate o čemu pričamo. Njegova žena je imala samo 23 godine, kada su oni stupili u brak, a oni su verovali ili ne do danas dobili i 2 dece. Međutim, ovaj se par 2004. godine razveo, a samo 6 meseci nakon toga je krenuo sa novom vezom, sa jednom manekenkom koja nije imala ni 20 godina, a tada je naišao na strašne osude javnosti i svojih kolega, jer joj je komtno mogao biti i otc.

Ime poznate manekenke na slici je Simon Opelka, a on je sada u žiži javnosti i interesovanja jer krije svoju novu djevojku, i jednostavno ne želi da se vuče po medijima. Međutim, mediji su uspeli da ih uslikaju na jednom odmoru, kada su bili skupa u vodi, i zanosno razmenjivali poljupce. Glumac je krenuo da izađe iz vode, a mlada djevojka mu je pomogla da izađe, i tu se tek vidi velika razlika u godinama.

Preporučujemo