Gledate je u vestima, a niste znali da je ona supruga Buleta Goncića: Ovo je Gordana koja mu ulepšava život 37 godina! (FOTO)

0

Dramski umjetnik Svetislav Bule Goncić je sa svojom suprugom Gordanom već 37 godina a malo ko zna koja je žena u pianju jer se rijetko zajedno pojavljuju u javnosti. Gordana koja je po zanimanju dramaturg i Svetislav su se upoznali prije skoro četiri decenije i kada se prisjeća kako su se upoznali on u šali voli da kaže da se tih detalja njegova ljepša polovina puno bolje sjeća nego on.

Gordana  i on su se zabavljali pet godina prije nego su odlučili da se vjenčaju a od samog početka svoje veze jedno drugom su kroz cijeli život bili najveća podrška i oslonac. Iako se ne pojavljuje često sa njim u javnosti, ona nam je često bila pred očima mada toga nismo ni svjesni niti smo znali da se radi o Buletovoj supruzi.

Naime Gordana se nalazi na čelu Centra za kulturu Beograda i vrlo često je u raznim emisijama i intervjuima pričala na temu dramaturgije ali i kulture i mnogima je dobro poznat olice sa malih ekrana. Radi se o ženi koja je prije svega predana svojoj poordici ali i poslu kojim se bavi a sama je jednom prilikom istakla kako joj je vrijeme od prvog poljupca sa njenim suprugom pa sve do danas naprosto proletjelo iako su decenije u pitanju.

I Gordana i Svetislav su jako sretni što imaju jedno drugo ali i što su stvorili porodicu i imaju djecu sa kojom su jako povezani. Glumac smatra da je puno važnije svojoj djeci pokazati da ste dobri ljudi jer oni nas imitiraju te su njih dvoje svojim kćerkama uvijek davali podršku i pružali nesebičnu ljubav i nježnost.

Preporučujemo