GLEDALI STE GA NA TV-U I NISTE IMALI POJMA: Pogledajte ko je sin Ljube Aličića sa kojim GODINAMA nije razgovarao!

0

Jedan od poznatijih pjevača narodne muzike starije generacije je Ljuba Aličić koji je i danas iako je u godinama jedan od najtraženijih pjevača kada su u pitanju privatne porslave ali i klubovi. Ljuba je već dugi niz godina u braku sa svojom suprugom Željanom koju je kako je sam jednom prilikom rekao ukrao iz škole a ima i sina iz prvog braka Dejana sa kojim godinama nije razgovarao.

I Dejan je muzičar i zajedno su i nastupali ali je onda došlo do konflikta između njih a Dejan je za to krivio svoju maćehu. On je tada medijima rekao kako ga je njegov otac razočarao jer u svemu sluša svoju drugu suprugu i da ih je ona i posvađala i razdvojila. S druge strane Ljuba je za Dejana govorio kako je lijen i kako želi da se obogati preko njegovih leđa.

Međutim krv nije voda tako da se uspjeli da se pomire  a prvi korak je napravio Ljuba koji je prišao sinu na jednom nastupu na kojem su obojica bili prisutni. Ovo je za medije potvrdio i sam pjevač koji je rekao da su sada u super odnosima i kako njegov sin radi i ima posla. U vrijeme njihove svađe mediji su pisali kako njih dvojica zapravo nikada nisu bili u dobrim odnosima posebno nakon što je Ljuba napustio Dejanovu majku i njihov porodični dom.

Međutim prije šest godina su snimili zajednički duet i počeli i da nastupaju zajedno ali to niej dugo potrajalo i Dejan je krivio Ljubinu sadašnju suprugu za njihove razmirice. On je tvrdio da je Ljubina žena napravila pravu scenu kada su njih dvojica trebali zajedno da nastupaju u inostranstvu i da je Ljubi čak i prijetila da će se razvesti od njega.