GINEKOLOG POZNATE GLUMICE OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU: Imala je dijete sa Kenedijem- “Morala me sakriti da me ne bi likvidirali”- OVO JE NEVJEROVATNO (FOTO)

0

Najpopularnija pokojna glumica Merlin Monro je na vrhuncu svoje karijere, bila jedna od najpoželjnijih žena na svijetu. Njen ljubavni život je privlačio pažnju javnosti, naročito je zanimljiv njen skandal kada je uplovila u vezu sa oženjenim Džon Kenedijem, a toj aferi se i dan danas govori.

Prije nekoliko godina, njen ginekolog je otkrio da je ona imala dva pobačaja, ali je ipak 1962. godine rodila kćerku. To svakako ide u prilog Gledis Bejker Moris, da je ona njena kćerka, a ne dalji potomak Merlin Monro. Ona je pokrenula sudski postupak kada je na samrti svoje majke Meredit Bejker, Gledis saznala da je usvojena i da je Meredit dalja rođaka Merlin Monro, a Gledis je zapravo plod ljubavi između glumice i Kenedija.

“Rekla mi je da se Merlin plašila da će braća Kenedi ubiti i nju i mene, ako saznaju za trudnoću, pa se ona porodila u tajnosti i ubrzo me sakrila kod nje”- rekla je GLedis. Nakon nekog vremena je pronašla dokumente da je usvojena, ukoliko DNK test pokaže da je ona zaista kćerka Merlin Monro i poznatog političara, mogla bi dobiti 100 miliona dolara.

Preporučujemo