Novo

Genijalan recept za grube ruke, ispucale pete, kurje oči i krive nokte na nogama: Trebaju vam samo dva sastojka: Čini čuda!

I žene isto tako kao i muškarci imaju njegovane ruke a i noge, i to predstavlja jedan bitan dio higijene i izgleda.

Kako bi postigli određene rezultate koristimo mnoge preparate kako bi do njih došli. Ti preparati su uglavnom neke kreme, masti ili losioni za kožu, ne bitno bio on univerzalni ili posebno za ruke ili za noge. Ali nekada jednostavno ne možemo da dođemo do oređeenih rezultata, odnosno onih koje želimo, i zbog novca koji potrošimo džaba u većini slučajeva ostanemo razočarani.

Dobra stvar jeste što za to postoji rješenje. Zbog toga što ruke imaju jako malo lojnih žlijezda one se jako brzo isušavaju. Ruke su i nači neumorni radnici koji se voze ne samo na radnom mjestu već i u kućama, i u mnogo situacija zaboravljamo da su oni naši ukrasi. Ukoliko ruke ne pazimo one mogu da budu grube i mogu da se grče, a to sigurno niko od nas ne želi. A recept koji ćete danas da pročitate će vam pomoći sa problemima grubih ruku, ispucalih peta ili kovrčavih očiju.


Za ovaj recept će vam biti potrebna samo dva sastojka a to su: farmaceutski glicerin i medicinski alkohol od sedamdeset posto. Oba ova proizvoda treba da kupite u apoteci jer su tu najsigurniji. Prvo pomiješajte u omjeru 1:1. Spoj ovoga utrljajte na grubu kožu ruku ili pete ili na bilo koje mjesto koje je grubo i to ujutro i navečer. Nakon samo deset dana vidjet ćete rezultate. Vaše pete će biti kao nove, tuzičaste i mekane a nokti će da se sjaje.

Oglasi – Advertisement