GENIJALAN RECEPT ZA GRUBE RUKE, ISPUCALE PETE, KURJE OČI I KRIVE NOKTE NA NOGAMA: Obavezno zapišite, nećete se pokajati!

0

Naša tijela su zaista fantastična na mnogo načina. Imamo jako napredan imuni sistem, mozak nam je znatno razvijeniji nego ostalim životinjama i mnogo toga čudesnoga se odvija na našim tijelima iz dana u dan, a mi toga nismo ni najmanje svjesni. Međutim, postoje i poneki problemi koje moramo dodatno regulisati.

Evolucija nam je dovela tijela do jednog visokog razvojnog stadija, ali mnoge problematične karakteristike još nisu poboljšane pa se moramo nositi s njima iz dana u dan. Znojne žlijezde su npr. jako korisne kada je u pitanju rashlađivanje organizma i izbacivanje štetnih materija na jednostavan način, iako se mi ne volimo znojiti. Međutim, nemamo ove znojne žlijezde u velikom broju podjednako širom tijela. Na rukama i nogama ih imamo znatno manje, što ima i smisla jer su nam ovi udovi konstantno u pokretu i koristimo ih i za kretanje i za rad nekih najosnovnijih stvari koje nam život znače.

Danas ćemo vam pokazati recept da održite ruke i noge lijepim i u dobroj formi, a veoma je jednostavno. Za ovaj recept vam je potreban 70%-ni alkohol kao i apotekarski glicerin odnosno glicerol. Trebate ih pomiješati u proporciji 1:1 nanijeti na grubu kožu ruku i nogu gdje god mislite da je kritično stanje.

Ovo radite ujutro i uvečer jedno deset dana i ubrzo ćete vidjeti kako vam ti dijelovi više nemaju ta neugodna suha zadebljanja, a roza boja će vam se vratiti na ta mjesta gdje je dugo vremena niste vidjeli zbog tih problematičnih zadebljanja koja su mogla postati bolne rane. Šta vi mislite o ovome?