Novo Savjeti

Gdje je ovo ranije bilo: Žene masovno dijele ovaj trik, nećete moći sakriti oduševljenje kad vidite rezultat!

Skoro svaka djevojka nastoji da u svakom trenutku izgleda potpuno perfektno.

Da li to bio dan ili noć je potpuno nebitno, ili da je u pitanju odlazak u teretanu ili neki obični izlazak sa prijateljima, žene uvijek imaju potrebu da izgledaju savršeno. Trenutno je životni tempo jako brz pa se mnogi od nas nemaju kada brinuti sami o sebi i o sovm izgledu. A u tekstu koji se nalazi ispod ćete pronači par savjeta za ljepotu koja će vm sigurno olakšati život i zbog kojih ćete uštediti energiju, novac a i vrijeme.

Ulje od cimeta i paprena metvica veoma su dobre u dobinjau usana koje su dosta punije i sjajnije. Ukoliko na ove sastojke niste alergični savjetujemo da dodate par kapi u balzam za usne ili za sjaj za usne. Kokosovo ulje i maslinovo ulje su jako dobri za uklanjanje šminke koja je vodootporna.

Ukoliko probate ovaj trik shvatit ćete koliko je lahko skidanje šminke, i bez nepotrebnog čišćenja lica. Kada vam se desi da se vaša najdraža maskara počne sušiti, uz jedan trik je možete veoma lahko oživjeti, potrebno je da joj dodate samo nekoliko kapi fiziološke otopine ili da je stavite pet minuta u posudu sa toplom vodom. Ako vam se dogodi da slomite neki komad šminke, sjenila, pudera ili rumenila, ne treba da ih bacite.

Treba samo da dodate nekoliko kapi izopropanola u prah i da uz pomoć noža napravite oblik koji želite. Ostavite to preko noći da se osuši, a sutra će alhokol da ispari i nećete morati kupovati novu šminku. Sa makazama odrežite sve dlačice koje vire okolo kada uvijete pramen kose. Ovo je jedan jako dobar način da se riješite kose koja je ispucala a bez da odete kod vašeg frizera.

Oglasi – Advertisement