GDE ODLAZI DUŠA POSLE SMRTI: 7 stvari koji su neminovni na putu između 2 života!

0

 Smrt je jedina stvar za koju svi sigurno znamo da nas čeka, samo je pitanje vremena kad i kako. Ono što ljude interesuje od davnina je šta ide poslije smrti, ako išta. Religije su dale svoje poglede na to sa rajem, paklom, reinkarnacijom i drugim oblicima postojanja nakon čovjekove smrti.

Klinička smrt je najbliže što su neki živi ljudi došli u dodir s pravom smrću, mada mnogi smatraju da to nije to u potpunosti. Jedan psiholog po imenu Michael Newton je otkrio kako navodno koristi hipnozu da vrati ljude u neko stanje prije života ili između života i smrti i napisao je knjigu o tome. Postoji navodno nekih sedam stvari koje se dese poslije smrti, jedna od tih je da mozak pokazuje sve scene našeg života ubrzano. Također tvrdi da vidimo kako se naše tijelo odvaja od naše duše kada tonemo u smrt, i tvrdi da se toga ne treba plašiti.

Dodao je kako postoji neko svijetlo kojem smo privučeni jer zrači ljubavlju i mirom, a kako nas na našem putu navodno pozdravljaju duše rodbine koja je umrla prije nas. Na to dodaje da duše mogu poprimiti bilo koji oblik, a one koje su živjele više života to ne rade.

Tvrdi da ne postoji smrt, već samo prelaz i da postoje anđeli čuvari s kojima možemo dogovoriti da se reinkarniramo kako bismo ispravili greške prethodnog života, mada to nije obavezno. Navodno možemo ostati u tom stanju i pomagati drugim dušama, a neke se navodno ne požele ni vratiti u život.

 

 

 

Preporučujemo