Frižider, televizor, krevet, i terasa!: Dejan je mlad, a već je sebi za života podigao grobnicu o kojoj PRIČA CELA SRBIJA!

0

Svi vjeruju da trebamo svoje dane na ovoj planeti provesti što je moguće bolje jer ćemo svi brzo iščeznuti jer život brzo prolazi. Većini ljudi nije na pameti kako će njihova porodica priuštiti njihov grob ili spomenik u budućnosti, ali jedan čovjek se razlikuje od ostalih i u 48. godini ima svoj grob.

Razlika je što je njegov grob poput malog apartmana ili kraljevske grobnice za moderna vremena, a on je u potpunosti sam izgradio. Radi se o gospodinu Dejanu Miloševiću koji nije htio da se njegovi bližnji moraju jednog dana brinuti što će skupo platiti nadgrobni spomenik pa ga je sam izradio. Tvrdi da je po cijele dane radio na njivi i u šumi, a da je slobodno vrijeme koristio za izgradnju grobnice na dva sprata. Spomenik mu je od drveta i na njemu je urezano da niko njega ne razumije, a on smatra da je ovo dobar potez.

Činjenica jest da je za cijenu izgradnje ove grobnice mogao platiti samo za nadgrobnu ploču koju svi dobiju, a na ovaj način će definitivno biti upečatljiv i upamćen daleko poslije svoje smrti. Njegova grobnica u prizemlju ima malo apartman s namještajem i krevetima, a monahinje kraj groblja su mu rekle da to što on radi nije bogohuljenje.

Vidi se da gospodin Milošević nije želio da ništa prepusti slučaju pa ni svoju smrt, kad god ona došla. Da li će sada on moći u miru da živi svoj život i da li će njegova grobnica dočekati njegov ukop čitava, ostaje pitanje. Šta vi mislite o ovome?