Frano Lasić u 66 godini postao otac, Milena kojoj može biti djed rodila mu sina- DEDA, DEDA, ZAR TE NIJE SRAMOTA- Evo kako izgleda mama koja je 30 godina mlađa od glumca (foto)

0

Skoro svakoga dana imamo neku novu priču o nekim parovima među kojima je velika razlika u godinama. Nekada su to samo veze, a nekada se tu radi i o brakovima, a najčešće imamo situacije gdje su muškarci mnogo stariji od žena sa kojima su u vezu, mada nisu rijetke ni suprotne situacije. Najčešće se tu radi o nekim materijalnim interesima, mada se zna tu dogoditi i prava ljubav.

Često smo pisali o nekim nepoznatim parovima, posebno o ženama koje su ulazile u veze sa momcima iz nerazvijenih zemalja kojima su mogle biti majke ili bake. Ti se brakovi najčešće završe razvodom kada muškarac dobije određene papire. Sa druge strane, mnoge žene vole iskusnije muškarce, a još ako su dobrostojeći, ako imaju novac i moć, onda je to još veća dobit za njih

U ovom tekstu ćemo o poznatom glumcu i pjevaču iz Hrvatske , Frani Lasiću koji ima 66 godina, a koji je postao ocem, jer je dobio sina sa svojom partnerkom Milenom koja ima 36 godina, a Milena je maloga dječaka na svijet donijela carskim rezom. Kako mediji pišu i beba i mama su dobro, a dječak ima kovrdžavu kosu na mamu. Roditelji se još nisu odlučili za ime dječaka, a mediji ga za sada zovu ”Mali Lasić”

Frano i Milena su se vjenčali prije tri godine, a prije toga su 5 godina bili u vezi, a Milena je tada izjavila da još ne planira potomstvo i da još ima vremena za to. Vjenčanje je bilo u New Yorku, a da je došlo vrijeme za potomstvo potvrđuje i ova vijest

 

 

 

 

 

 

 

Preporučujemo