Fotografije NE LAŽU: TAJNA VEZA Cece Ražnatović i najatraktivnijeg učesnika Survajvera, šok (FOTO)

0

Svetlana Ceca Ražnatović je pjevačica koja iza sebe ima više od tri decenije veličanstvene karijere i mnogi je smatraju najpopularnijom ne samo u Srbiji nego i šire. Njen privatni život je postao interesantan javnosti još u devedesetim godinama kada se udala za Željka Ražnatovića Arkana i tako je i dan danas.

Naime u tim turbulentnim godinama Arkan je bio poznati kriminalac i traženi ratni zločinac ali istovremeno i jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji koji je uradio puno za karijeru svoje supruge. On je ubijen u beogradskom hotelu Interkontinental prije 22 godine i Ceca je ostala mlada udovica sa dvoje male djece.

Nakon toga se skoro nikada u javnosti nije pojavljivala sa nekim muškarcima sa kojima je bila u vezi sve do Bogdana Srejovića prije godinu i po i tada su mediji i javnost pomno pratili njihovu vezu koja se činila jaka i skladna, ali se prije dva mjeseca ona završila. Cecu su mediji tokom ogdina povezivali sa raznim muškarcima ali ona niokada nijednu od tih veza nije potvrdila.

Ipak o Stevanu Stevanoviću koji je bio mnogima omiljeni takmičar u Survajveru se jedno vrijeme pisalo upravo zbog Cece i mnogi su smatrali da su oni idealan par. Naime ovaj zgodni profesor je svoejvremeno nastupio u spotu za pjesmu koju su zajedno snimili Ceca i Saša Matić i u njemu on pjevačicu vodi do oltara i svi koji su pogledali spot se slažu da su izgledali kao savršeni par ali se ipak radilo samo o poslovnoj saradnji. Kako se vama sviđa Stevan i šta mislite o svemu ovome?

 

Preporučujemo