FOTOGRAFIJA ZA VEROVATI ILI NE! Bojana Stamenov skinula 50 kilograma BEZ IKAKVIH OPERACIJA, pogledajte kako sada izgleda!

0

Pjevačicu Bojanu Stamenov svi znaju zbog njenog nevjerovatnog glasa ali i stasa koji je bio baš zamjetljiv. Ona sama nikada nije krila da vodi borbu sa viškom kilograma i iako se činilo da joj cinični pa ponekad i uvredljivi komentari na račun njene debljine ne smetaju ona se odlučila na potpunu trasformaciju a fotke koje je objavila su frapirale njene pratitelje  i izazvale lavinu pozitivnih komentara.

Bojana koja se godinama borila sa pretilošću je odlučila da stvar uzme u svoje ruke i promijenila je način ishrane što je bilo ključno  a može se vidjeti i jako uspješno a na osnovu fotografija koje vam donosimo. Naravno ništa od toga se nije desilo preko noći i trebalo je i vremena i truda da Bojana danas ima 50 kilograma manje a iako je u intervjuu koji je dala nedavno za Story rekla da je uspjela da kilažu smanji za trećinu nije željela da otkriva nikakve detalje o načinu na koji joj je to pošlo za rukom.

Bojana je rekla da se na dijetu odlučila jer se dugo vremena suočavala sa diskriminacijom u društvu upravo zbog svoje težine a pored toga nikako nije uspijevala da pronađe garderobu odgovarajućeg broja za sebe. Ona je istakla da iako veliki broj žena ima problema sa viškom kilograma dizajneri uopšte ne prave garderobu u plus sajz veličini.

Bojana je samo istakla kako nije pribjegavala nikakvim estetskim zahvatima i kada bude proces mršavljenja privela kraju onda će rado otkriti na koji način je to postigla. Odala je ipak da je iz ishrane izbacila slatkiše i hljeb i da puno šeta ali  da ima još puno drugih stvari koje je promijenila.

Preporučujemo