Fotografija koja kida dušu: Prvi susret Miroslava Ilića sa sinom Devinom koga je godinama odbacivao! (FOTO)

0

Od svih drama i skandala koji se svakodnevno odvijaju na domaćoj estradi, malo koja je kontroverzna kao ona koja se vezuje za Miroslava Ilića i njegovo vanbračno dijete. Svi znamo da ljudi često varaju svoje partnere, pa je normalno da se to dešava i na estradi i tako i kod Miroslava.

Mirjana je njegova ljubavnica s kojom je nekad davno bio u veoma intenzivnoj vezi i varao je svoju suprugu Gordanu s kojom je već imao djecu. Mirjana i Miroslav su se izgleda mnogo voljeli, a ona je u jednom intervjuu nedavno odlučila da otkrije detalje koji su veoma srceparajući.

Devin je njihov sin koji je rođen iz te cijele afere, ali Miroslav izbjegava da ga prizna i da odradi test očinstva. Ovo je naišlo na mnoge kritike i na estradi i među normalnim ljudima. Mirjana tvrdi da to nije uvijek bilo tako i da je Miroslav jedva čekao Devinovo rođenje. Štaviše, Miroslav mu je htio dati ime Kristijan i sin mu je trebao da se preziva Ilić, međutim, danas se zove Devin Antonović. Otkrila je da se Miroslav planirao razvesti i da je već bio zaprosio skupocjenim prstenom i odredio sebi kuma za vjenčanje i isplanirao novi život.

Iako je to sve njoj zvučalo idealno, on se povukao iz svega toga i zadnji put se sreo s Devinom kad je on imao samo 18 mjeseci i podario mu ogrlicu s malim krstom koju Devin i danas nosi. Mirjana i Devin se ganjaju po sudu redovno s Miroslavom oko njegovog nepriznatog očinstva.

 

 

 

Preporučujemo