Fotografija Katarine Žutić iznenadila sve: Glumica drastično promenila izgled, sad je ista majka Ceca! (FOTO)

0

Svi oni koji prate pozorište, film i serije znaju da je Jugoslavija bila jedna od svjetskih država gdje su umjetnost i zabava bili od važnosti narodu i puno se u to ulagalo. Talenat mladih ljudi se poticao od samog početka i imali smo neke od najboljih glumaca, režisera, kinematografa, scenarista i drugih.

Mnoge glumačke legende su, na sreću ljubitelja filmova, i danas aktivne i dobijaju većinom fine uloge spram današnjeg standarda. Nažalost, veliki talenti koji danas dolaze se ne cijene i ne finansiraju kao u doba Jugoslavije jer se današnje države ne bave nekim ključnim pitanjima umjetnosti, kulture, nauke i sporta.

Danas vam donosimo članak o muzičkoj i glumačkoj legendi u usponu a radi se o Katarini Žutić koja je već zadivila mnoge svojim talentima, a svi znaju da je njena majka legendarna glumica Svetlana Bojković a njen otac je Miloš Žutić. Ova glumica i pjevačica već ima solidnu reputaciju.

Publika je upamtila po njenom rokerskom i pomalo buntovničkom imidžu, ali hvale njen talenat na sve strane i to zasluženo. Međutim, na hit predstavi “Brod plovi za decu rudara” se pojavila obučena u satensku haljinu i izgledala je ženstvenije nego dosad te su svi osjetili potrebu da je porede sa legendarnom majkom Svetlanom.

 

Odlučila je da razgali publiku svojim vokalnim sposobnostima i oduševila je sve prisutne i izgledom i pjevačkim umijećem. Očito je da je spremna za novu eru u svojoj karijeri gdje malo sazrijeva i počinje da gradi svoje ime i upisuje ga zajedno sa glumačkim velikanima južnoslavenske scene.

 

Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo