Fotke sve dokazuju: Dok Mirka čuva decu, Vujadin u zanosnom zagrljaju sa OVOM plavušom!

0

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić su jedan odnajpoznatijih parova na javnoj sceni Srbije i iako svoj odnos nisu ozakonili vjenčanjem sjajno se slažu i imaju četvero djece. Vujadin je jednom prilikom otkrio da je Mirka ta koja ne želi da stane pred matičara jer smatra da papir nijenikakav garant da će ostati zajedno i da on ne bi ništa promijenio na bolje u njihovom odnosu.

Mediji često pišu o ovom paru pa su se tako pojavile špekulacije kada je Mirka zadnji put bia u drugom stanju da su skoro pred razlazom jer Vujadin živi pravi momački život i ostaje po klubovima i splavovima do ranih jutarnjih sati sa svojim društvom. Međutim Mirka je tada lupila šakom o sto i rekla mu da nije u redu da ona ostaje sama sa djecom i brine o svemu i da će malo zamijeniti uloge te će ubuduće ona izlaziti sa drugaricama a da će on biti taj koji će paziti na njihovu djecu dok je nema.

Očito je da su se na kraju dogovorili na obostrano zadovoljstvo a sada je Vujadin napravio potez koji je oduševio mnoge njegove fanove  On je bio igrač Crvene zvezde i jedno vrijeme je nosio i kapitensku traku i za ovaj klub ga mogo toga veže i on redovno kada je u Beogradu odlazi na zvezdine utakmice.

Tako je bilo i sinoć a nakon što je njegov omiljeni klub pobijedio nije krio svoje dobro raspoloženje. Pristao je i da se slika sa obožavaocima kojih je bilo u velikom broju ali je svu pažnju privukla jedna zgodna plavuša koja je na svom Instagram profilu okačila slike na kojima se nalazi u Vujadinovom zagrljaju a u opisu je napisala da se snovi ipak ostvaruju.

Preporučujemo