FOTKA RUŠKE JAKIĆ NA PLAŽI USIJALA MREŽE: Neverovatno kako čuvena voditeljka izgleda u 9. deceniji, da li je ovo realno?! (FOTO)

0

Ruška Jakšić je poznata srpska voditeljka koja je oduvijek bila drugačija i koja je furala svoj fazon bez obzira šta su drugi milsili o tome. Poznata je kao prva voditeljka koja je napravila intervju sama sa sobom a i danas u 84-oj godini života privlači veliku pažnju svojim načinom života ali i stajlingom.

Ona je sada na društvenim mrežama objavila fotku sa plaže koja je postala viralna i izazvala veliki broj različitih komentara. Ruška je inače imala i buran ljubavni život i udavala se tri puta i ima jednu kćerku iz braka sa Laletom Nadeždićem koja ne voli da se pojavljuje u javnosti.

Prije godinu dana Ruška je frapirala javnost kada je otkrila da se u devetoj deceniji planira udati i po četvrti put i otkrila je samo da se radi o jednom italijanskom grofu koji je puno mlađi od nje ali koji je za njom izgubio glavu. Ruška je sama bila autor emisije koja ju je proslavila a radi se o poznatom projektu Ljubav i moda i njena opaska Ne, nikako je postala kultna.

Fotka koju je sada objavila je nastala na plaži a na njoj Ruška nosi i čarape ali i čizme a u opisu je napisala da onaj kome je vruće može sebi da kupi suncobran kod Kineza za 650 dinara. Ona je na sebi imala i kratki šorc, majicu sa printom i žutisako a u koementarima su joj njeni pratitelji poručili da bi život bio dosadan bez nje. Mnogi su joj uputili i komplimente na račun njenog izglda i stajlinga koji joj odlično pristaje.